Robert AartsGeboortekaartje Robert


Voorkant Achterkant
Binnenkant

Hier enkele van de eerste foto's van Robert Aarts, de zoon van Martin Aarts en Christa van Steenis en het broertje van Lisanne. Wilt u hem feliciteren, stuur dan een email naar robert@familie-aarts.com.

14 augustus 2003:
De eerste foto is een foto van Robert, waarbij hij lekker ligt te slapen in het bed van papa en mama.

14 augustus 2003:
De tweede foto is op hetzelfde tijdstip genomen, maar nu wat dichter bij.14 augustus 2003:
Papa, mama en Lisanne samen bij Robert. Nog steeds de eerste dag en dit is de eerste keer dat Lisanne het "babytje uit de buik" kan zien. Lisanne is al direct dikke vriendjes en moet regelmatig bij Robert kijken hoe het met hem gaat.14 augustus 2003:
Robert wordt gewogen. Iedereen is benieuwd naar het gewicht, want het blijkt een flinke jongen te zijn geworden. Uiteindelijk blijkt hij 4760 gram te wegen, ruim negeneneenhalf pond!Lisanne wil maar al te graag knuffelen met Robert, echter dat wordt door Robert nog niet altijd gewaardeerd.Het badderen is altijd weer een belevenis. In de tummytub kun je aardig zien hoe Robert in de buik gezeten heeft. Hij heeft de neiging om zijn voetjes weer boven water uit te steken, waarschijnlijk heeft hij de stuitligging nog in gedachten.Ja, laat je gezichtje maar eens goed bekijken.